Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Osobní odběr zboží z internetu je čím dál populárnější. Čtěte proč od bob - Soudím, že za to může hlavně (ne)kvalita doručovacích...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 8. 2012 11:23

    bob (neregistrovaný)

    Soudím, že za to může hlavně (ne)kvalita doručovacích služeb. Zatímco v USA zkusí doručit zásilku v různých časech, jaksi automaticky, u nás pošta prostě rovnou přiveze lísteček. Balík můžete poslat "na poštu", což je v podstatě jako vyzvednout na pobočce, jen s větší frontou, nebo "ro ruky", ovšem to musíte znát telefonní číslo, na které pošťák zavolá, kdy přijde - a když nejste doma, stejně skončíte na poště. Případně zkusíte PPL, ale když vás nezastihnou, pošlou vás do depa (vyzvednout si televizi a pak s tou bednou jít kilometr na autobus a přes celé město hromadnou dopravou...)
    Zacházení se zásilkami je u všech doručovacích firem obdobné: nacpat to do auta, přehrabat, přeházet, však se to snad úplně nerozbije, drobné oděrky se nepočítají.

  • 10. 9. 2012 0:03

    Erg.Noor (neregistrovaný)

    V USA, ti ulozi zasilku za 1000$ pred vchod a klidně odjede, když nejsi doma. A pak jen doufej, ze mas kliku a sousedi ti to neukradnou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).