Hlavní navigace

Názor k článku Padla nejvyšší pokuta u #EET, obchodník z Pardubicka musí zaplatit 260 000 Kč od Pavel - Myslím, že je potřeba hlavně všem těm nepříčetným...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 11. 2017 18:51

    Pavel (neregistrovaný)

    Myslím, že je potřeba hlavně všem těm nepříčetným obdivovačům EET říci jednu zásadní věc a sice, že svoboda pro živnostníky si určit kolik daní chtějí platit zůstává zachována..a to je asi to hlavní. My co podnikáme už nějaký ten rok, víme, že když se zvednou příjmy..tak se holt zvednou výdaje a opět jsme doma, ne? :-)

    Tedy představa, že "my dělnická třída" budeme ždímat živnostníka je opravdu legrační, protože tady nikdo nikoho ždímat nebude. Jednoduše proto, že se žádný živnostník ždímat nedá. Ano, celá věc se trochu zkomplikuje, ale jen nepatrně... ty vyšší nákady se rozúčtují zákazníkům, ale výsledek je předem jasný.

    Velmi se mi líbí, že se už dnes objevili politici, kteří jsou tak hloupí, že po cca několika
    měsících co je systém EET spuštěn radostně hýkají v médiích, že už teď vybrali víc..nevybrali nic... o tom, zda systém vybere, nebo nevybere se dozvíme až v roce 18, kdy budou OSVČ danit rok 17 tedy rok, kdy už fungovalo EET. Rovněž až v roce 20 bude patrné co systém EET dal, nebo vzal až budou všichni podnikatelé danit rok 19..tedy rok, kdy už EET bude platit pro všechny..do té doby spekulovat nad tím, zda má EET, nebo nemá význam, nemá valného smyslu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).