Hlavní navigace

Názor k článku Pilný zaútočil kvůli zajišťovákům na novináře. Jsou prý hybridní hrozbou od xx - a za to že je jednatelem bezdomovec může...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2017 15:07

    xx (neregistrovaný)

    a za to že je jednatelem bezdomovec může firma ?? Pane firma je prázdný pojem, firma je pouze zápis v OR. Jednatele jmenuje společník ( pro vás jednodušeji vlastník tedy nějaká fyzická či jiná PO za níž zase stojí nějaký fyzický vlastník ) jednatel za firmu pouze jedná ( pro vás jednodušeji, je něco jako ředitel )

    proboha dostudujte si základní pojmy z ekonomie, toto se učí děti na středních školách! mimoto, kde je napsáno že bezdomovec nemůže být třeba inženýr ? propadl li drogám či alkoholu ? takových je !

    Pokud tam dělá bezdomovec bílého koně, je to pouze o tom, že jej do firmy dosadil někdo ( zase konkrétní osoba ) mající podvodný úmysl a pravděpodobně s vyšším IQ než je vaše, protože samozřejmě že neobchodujete s takovouto firmou, dnes jsou ale firmy trochu jinde, vč. jejich kriminálních praktik, mají např. sídla na Kypru, Lichnštejnsku, Martiniku, atd.., a podnikají přes dceřiné firmy po celém světě, leckdy jsou jednateli sofistikovaní manažeři a právníci.

    Třeba jeden doktor z ČR se vzděláním o kterém se vám ani nezdá,kradl jako straka a ještě měl schopnosti měnit víno v miliony.

    Co to má ale společného s problematikou zajišťovacích příkazů, kde vám zlikvidují firmu pro pouhé podezření !! berňáku na cosi ? nevím ? Já vás třeba podezřívám z toho že tomu jednak nerozumíte, a jednak méně chápete, ale likvidovat firmu bych si vám nedovolil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).