Hlavní navigace

Názor k článku Po nárůstu stagnace. Počet hráčů Účtenkovky se prakticky nezměnil od Motýl Emanuel - Mě účtenkovka nějak zásadně nevadí ve smyslu toho,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2018 11:32

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    Mě účtenkovka nějak zásadně nevadí ve smyslu toho, že to lidi hrají. Vadí mi prakticky jen ty ceny z daní a vadí mi EET, které to umožňuje. Ovšem dokud je v účtenkovce legální registrovat tisíce účtenek měsíčně, což logicky není technicky příliš "běžně" možné, tak je celkem nesmyslné to hrát aktivně. Je totiž jasné, že podmínky a "trh" účtenek v tomhle případě není narovnán, jak by přízračně řekla soudružka Šilerová kdyby to reálně chtěla řešit pro lidi a nikoliv celou účtenkovku zavedli aby měli pěkné statistiky a tak je pro ně vítané, že to někdo jede full time a zvyšuje pomyslný zájem.

    Ovšem jak se tu často někdo rozčiluje, že je to bonzačka, tak podle mě tam bonzuje jen člověk sám na sebe, protože pro mě je podnikatel co vydá účet který nezdaní prostě hlupák co si na sebe vydává důkazy a nějaká účtenkovka už to nezmění. Jinak znám člověka co tam kilo vyhrál a taky je to snad už rok, jako IT nemám pocit, že je to legit, tak nějak bych řekl, že tam stejně některé ty TOP ceny půjdou skrytě bokem vytipovaným lidem ale na to nejsou důkazy, jen mi přijde že ten systém tomu dost krásně nahrává.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).