Hlavní navigace

Podnikatel.cz připravuje nové návodné texty, na jejich přípravě se mohou podílet i čtenáři

21. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Business server Podnikatel.cz připravuje nové návodné texty, tzv. tutoriály, které pomohou především začínajícím podnikatelům. Dostupné budou jako doposud v jednotlivých sekcích serveru, kde se kromě návodných článků nachází i archiv článků z dané tématické oblasti.

Nové tutoriály budou více vzájemně provázené, více odkazující na související legislativu, formuláře a smlouvy. Inovovaný obsah souvisí s plánovanou restrukturalizací serveru. Jako první jsme představili nové názvosloví jednotlivých sekcí, jejichž počet se navíc zvýšil. Následovat budou právě nové tutoriály ale také změny například v databázové sekci Firmy. Zde budou mít čtenáři možnost lépe si pročítat tiskové zprávy firem, personálie a nově zde bude také umístěna Databáze manažerů, přiblížil budoucí rozvoj serveru jeho šéfredaktor Michael Hovorka.

Ten zároveň upřesnil, že business server Podnikatel.cz nabízí všem jeho pravidelným čtenářům možnost, aby zaslali na redakční e-mailovou schránku náměty pro novou strukturu tutoriálů. Rádi uvítáme jakýkoli názor na to, jak by nové návodné texty měly vypadat. Každý e-mail budeme brát v potaz, doplnil Hovorka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).