Hlavní navigace

Podnikatel.cz upozorňuje na změny: Express již v pátek a Gurmán se stěhuje na neděli

19. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Podnikatel.cz mění schéma svých článků. Sobotní exPRESS, který shrnuje události proběhlého týdne, se přesouvá již na pátek. Naopak rubrika Gurmán mapující pro podnikatele kvalitu pohostinství se posunuje na neděli. Tato změna vstoupí v platnost již zítra. Snažili jsme se v případě exPRESSu vyjít vstříc našim čtenářům, kterým chceme již v pátek nabídnout souhrn důležitých událostí z celého týdne. Právě pátek je dobrý pro rekapitulaci důležitých událostí. Gurmán, který má dle našich statistik své specifické čtenáře, je naopak ideálním víkendovým článkem a inspirací. Obě rubriky se staly již neoddělitelnou součástí našeho serveru, říká Michael Hovorka, šéfredaktor serveru.

Podnikatel.cz zároveň rozšířil své seriály. Nejdůležitější, který se zabývá daňovou problematikou a nese název Jak na daně, obsahuje současné novinky v oblasti daní i starší články, které redakce na toto téma psala.

Seriál je primárně koncipován jako seznam článků, které by měly čtenářům pomoci v lepší orientaci. K dispozici jsou i seriály exPRESS a Gurmán.

Redakce doporučuje seriály:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).