Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Politika zvítězila nad rozumem, #EET se dotkne i online plateb od Petr - A co když příjmáte platby jen přes platební...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 1. 2017 18:31

    Petr (neregistrovaný)

    A co když příjmáte platby jen přes platební bránu? Např. za digitální zboží. A technicky není možné EET propojit s platební branou, protože platební brána nesplňuje parametry EET a samozřejmě nadnárodní společnosti provozující platební brántu je to úplně jedno.

    Co vám pak zbude? Ústavní soud?

    Představte si, že máte znalosti, máte zboží, máte zákazníky, ale jen kvůli neschopnosti, nevědomosti, hlouposti, nevzdělanosti, nadutosti a buranství některých státních úředníků příjdete o živobytí. To už je opravdu absurdní.

  • 16. 1. 2017 20:54

    Tom (neregistrovaný)

    Víte a nejsmutnější na tom je, že si to necháme líbit. A to EET a platební brány je vrchol ledovce. ČR nemá skoro žádnou budoucí koncepci (čehokoliv), čerpání dotací z EU také vidíme jak probíhá (opět k ničemu. Stavíme Čapí hnízda, opravíme možná pár železničních tratí, kde ale nastavíme parametry pro rok 1980 a ne pro budoucnost, takže vlaky zase budou jezdit tak 70km/h), vydávají se absurdní zákony a před volbama se něco rozdá voličům - koblihy, důchodcům 100kč a je na další 4 roky klid.
    To, že nás začíná předbíhat Slovensko, Lotyško a Litva už jsou dál a to i začínájí další republiky, které ani nemají takový potenciál jako my nikoho nezajímá, nikdo není zodpovědný. Společnost je lhostejná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).