Hlavní navigace

Právě začala mezinárodní konference o krizi. Vystoupí na ní třeba Kalousek, či Zeman

21. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Před několika okamžiky začalo čtvrté mezinárodní fórum Zlaté koruny s názvem „Dopady globální krize: Bude ještě hůř?“ Záštitu nad finančním fórem Zlaté koruny převzali místopředseda vlády pro evropské záležitosti Alexandr Vondra a ministr financí Miroslav Kalousek.

Právě odstupující ministr financí svým příspěvkem konferenci začal, věnoval se dopadům hospodářské krize na ekonomiku České republiky. Po Kalouskovi vystoupí se svým návrhem řešení krize expremiér Miloš Zeman. Následovat pak bude Pavel Řezábek, vrchní ředitel ČNB, který se zaměří na roli států a centrálních bank během krize.

Na konferenci také přednesou svoji řeč členové NERVu Michal Mejstřík, Petr Zahradník a Miroslav Zámečník. Svobodné trhy bude obhajovat ekonom Milan Zelený. V odpolední části programu zazní názory také podnikatelské obce, kterou bude zastupovat Jaroslav Hanák, 1. viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR a prezident Svazu dopravy ČR, Petr Kužel, prezident Hospodářské komory ČR a Karel Havlíček, místopředseda AMSP ČR.

Aktuální informace z konference bude server Podnikatel.cz přinášet pomocí sociální sítě Twitter.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).