Hlavní navigace

Názor k článku Přelomový nález: Finanční správa smí zadržovat jen spornou část odpočtu DPH od Alex - Konečně se někdo nedal a vytrval, je smutné,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2019 18:15

    Alex (neregistrovaný)

    Konečně se někdo nedal a vytrval, je smutné, že to zarazil až Ústavní soud ČR.....a ani se raději neptejme po kolika letech....
    To co se děje od dob vlády mistra Babiše s lidmi a společnostmi, kteří se toho nebojí a sami se snaží vytvářet nějakou hodnotu a podporovat tak stát nemalými daněmi, je skutečně svinstvo. Stát se v tomto směru SÁM pasoval do role inkvizice s cílem zlikvidovat vše, co v ČR ještě vytváří nějakou hodnotu a z čehož je nakonec ta stále rostoucí a rostoucí státní správa dobře živena..ZATÍM, touto cestou to dlouho nevydrží.
    ANO, téměř všichni již máme dost všech těch byrokratických výmyslů v podobě EET, DPHKH aj., zvláštní kapitolou jsou pak následné nepřiměřené pokuty, které se však vztahují pouze na osoby bez vazby na státní správu či politiku.
    ANO, mluvím o Vás mistře Babiši a kauze Čapí hnízdo, kde byla v r. 2011 vyměřena pokuta v souhrnu 6 milionů včetně penále za neoprávněné čerpání části z 54 milionové dotace a kolik bylo zaplaceno? Pouhých 37 tisíc (s odpovídajícím penále)...výsměch všem. A kdo o tom rozhodl? Výbor regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy, ten totiž Čapímu hnízdu prominul 99 procent z pokuty, ano jedná se o ten samý výbor, který Čapímu hnízdu dotaci v roce 2009 přidělil... region Střední Čechy zřejmě tyto peníze pro svůj rozvoj nepotřebuje, proč taky, když je může získat z přídělu od Finanční správy, tedy od nás všech.
    Jak je vůbec možné, že o tom rozhodli ti samí úředníci, kteří neoprávněnou dotaci schválili???
    ANO...ptejme se...nedejme se... vytrvejme, jedině tak se tato NAD vláda a okolní státní živel dá krotit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).