Hlavní navigace

Proběhne veletrh wellness, vína a biopotravin

25. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Začátkem listopadu proběhne ve Veletržním paláci v Praze mezinárodní veletrh služeb pro hotelnictví a gastronomii s názvem Horeca. Tentokrát je zaměřený na wellness v hotelnictví, víno a biopotraviny. Probíhat bude například soutěže nejen pro vystavovatele, ale i pro studenty hotelových škol nebo soutěž ve zdobení ovoce.

Ve dnech 4. – 6. 11. proběhne ve Veletržním paláci v Praze další ročník veletrhu pro hotelnictví a gastronomii Horeca. Letošními tématy budou wellness v hotelnictví, víno a biopotraviny. Návštěvníci se budou moci těšit na několik soutěží. Nebudou se však účastnit pouze vystavovatelé. Proběhne například Exponát Horeca,na své si přijdou studenti hotelových škol v soutěži Horeca Junior proběhne také soutěž Kouzelné jablíčko ve zdobení a vyřezávání ovoce. Uskuteční se také Horeca Forum, kde budou mít odborníci prostor pro diskusi nad aktuálními tématy.

Pro širší veřejnost bude připraven doprovodný program, který zaujme každého, kdo rád vychutnává dobré jídlo a pití. S tím souvisí chystaná specializovaná výstava vín pro gastronomii. Jedním z hlavních témat letošního ročníku jsou i bio potraviny, které se také začínají pomalu ale jistě v gastronomii uplatňovat. Proběhne prezentace wellness se zaměřením na jeho využití v gastronomii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).