Hlavní navigace

Názor k článku Proč se restauracím (ne)vyplácí přijímat stravenky? od jezevec - není to zdaleka jen cena. musíte se oblíknout,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2016 12:43

    jezevec (neregistrovaný) ---.dobnet.cz

    není to zdaleka jen cena. musíte se oblíknout, do hospody dojít - někdy prší a někdy se vám nechce. ne každý má v pěším dosahu restauraci, kde by se mohl vyhovujícím způsobem naobědvat - někde se kouří, někdo má specifické nároky na kvalitu jídla či suroviny, ne každému vyhovuje sedět u přeplněných stolů s cizími lidmi neb obědovou pauzu mají všichni stejně. ne každá restaurace mění každý týden jídelníček, takže pokud máte každý den na výběr z deseti stále stejných jídel, za rok je nemůžete ani vidět. v mnoha podnicích se pauza na oběd sleduje a měří, případně eviduje na nějakých "píchačkách" - leckdo ani nemá šanci za časový úsek se do hospody dopravit, najíst se a zase se vrátit. takže - pokud už žravenky dostanete, snažíte se je nějak utratit. odhad dvou třetin lidí, kteří by v případě neexistence žebračenek se raději stravovala jiným způsobem mi nepřipadá nepravděpodobný.
    jinak, pokud ze superkšeftu se žravenkami odtékají miliardy do zahraničí - neslyšel jsem o zákonu, zakazujícím českým hospodským se spojit a vytvořit si vlastní stravenky. asociací všelijakých mají tři prdxele, jedna z nich a nebo nově vytvořený subjekt by jistě mohl vytvořit vlastní stravenky, a miliardy danit v česku. nebo, nechcete se toho ujmout vy? dám vám zadarmo reklamní slogan ŽRAVENKA.CZ - DANÍME SVÉ ZISKY V ČESKU. srdce každého českého dělníka zjihne, a stovky miliard se jen pohrnou ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).