Hlavní navigace

Názor k článku Proč se restauracím (ne)vyplácí přijímat stravenky? od Milan - Souhlas! Je to vymyšlené chytře, a trati na tom...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2016 19:35

    Milan (neregistrovaný)

    Souhlas!
    Je to vymyšlené chytře, a trati na tom jen zaměstnanec, který ma možnost volit ze dvou zel a to lepší je prostě stravenky prijmout. To druhé je příspěvek nebrat a tím se ještě vice obrat na platu. Tak je zajisteno, aby o produkt byla poptávka, z rad zaměstnanců. Zamestnavatelé samozřejmě mileradi sníží své mzdové náklady využitím stravenek a ještě to nazývají benefitem pro zaměstnance. Šlo by to krásně i bez stravenek a tech prizivniku co dělají stravenky. Zaměstnavatel mi da příspěvek 55 Kč a mohl by si snížit daně o 100 Kč. Já pak nemusím tahat ty papírky navíc a možná by mi hospodský dal najíst o něco levněji. A vydělaji na tom vsichni. (Kromě tech prizivniku).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).