Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Program ANO: Babiš chce třeba zrušit cedule u #EET, které sám navrhl od Tailor - Vždycky jsem volil ČSSD jako stranu a k...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2017 12:23

    Tailor (neregistrovaný)

    Vždycky jsem volil ČSSD jako stranu a k tomu podle nabídky pravice jsem zakroužkoval několik osobností z TOP 09 i ODS. Tentokrát ČSSD volit nebudu, protože to, co provedl Sobotka s vládou, kdy jí chtěl půl roku před volbami zničit, je pro mně nepřijatelné a nevěřím, že to udělal pouze o své vůli.Bohužel TOP 09 a ODS mně nyní nemají koho nabídnout a tak nemám proč se o ně zajímat. Nikdy jsem také nepodlehl iluzi, že nové hnutí nebo strana s atraktivními hesly jako např. Věci veřejné nebo teď Piráti, budou v parlamentu za něco stát. Reálná politika vždy ideály těchto subjektů semele a aniž p. Bartoše podezřívám z podvodu, nevěřím, že to v parlamentu ustojí. Bude muset začít dělat kompromisy, protože jinak se s ním nebude v parlamentu nikdo bavit, to jeho stranu rozhádá a za chvíli budeme svědky toho, že pirátští poslanci budou buď odcházet z politiky nebo dokonce zradí, mandát si nechají a přejdou jinam. Komunisté mají v stále v programu revoluční převzetí moci a tak je také ne, i když sociální akcent v jejich programu je mně blízký.KDU ať volí lidé věřící ( jak bohu tak jim...) a STAN nechám na lidech z venkova a menších měst, kde budou kandidáty znát, Zeleným jejich program v této době nemůže vyjít. Životní prostředí ještě není tak zničené, aby měli větší slovo a ekonomická lobby je vždy přepere. Protestní hlas obskurní straně nebo hnutí nedám, protože by to bylo hloupé a k ničemu. A tak mně zbývá jen ANO, i když doufám, že se předsedou vlády nestane p. Babiš, kterého jako podnikatele respektuji, ale na nejvyššího představitele výkonné moci má z mého hlediska příliš velkou zátěž ze všech těch polopravdivých a polo dokázaných záležitostí.

  • 26. 9. 2017 12:38

    ludva

    Že takto volíš mi naprosto nevadí. Naopak ... házíš svůj hlas do kanálu jako neplatný, což je lepší, než socanům.

  • 26. 9. 2017 13:36

    Tom (neregistrovaný)

    Je hezké, že sis tady vybajkoval esej o tom, jak ti nezbývá volit nikoho jiného než Bureše. Proč tak dlouze? Měl jsi napsat, že jsi darebák a hovado, závistivá tupá lopata a ani jsi nemusel dopisovat, že volíš ANO, to by bylo jasné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).