Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pryč s EET, formuláři a odvody, zaveďte jednu paušální daň, žádají podnikatelé od Kartman Karel - V pořádku, souhlas, pokud ale nebudou krást jako...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 6. 2018 13:29

    Kartman Karel (neregistrovaný)

    V pořádku, souhlas, pokud ale nebudou krást jako doposud. EET účtenky nevydávají v hospodách, lékárnách, malých kramcich....nemá smysl vše vyjmenovávat. Prostě vše danit jak to hned daní zaměstnancům ve velkých firmách. Tečka. Ne stále okrádat na daních.

  • 15. 6. 2018 17:38

    nevrlý Tonda (neregistrovaný)

    Soudruhu, dobij si hodinový strojek a když tak nenávidíš podnikatele a podnikání a máš pocit, že všichni kradou, tak se podívej na statistiku, jak okrádá své zaměstnance a podnikatele český stát. Kolik myslíš, že se mu odvádí z daní a odvodů? Nevíš- viď, tak si hezky na záchodě dostuduj statistiky a pak tu vyjev svá moudra. Až nebudou odvody a daně dělat v podstatě polovinu toho, co normál člověk vydělá, tak si myslím, že odpadne i chuť někoho okrádat - včetně daní. Ale to ty jako chovanec holt asi nevíš, protože tvoje myšlenky se zastavily v třetihorách. Koneckonců nadnárodní společnosti už si to vzaly k srdci, nechají si vyplatit investiční pobídky - mimo jiné i z tvých daní - pokud nějaké platíš - dělníkům nabídnou pár šupů a když za to nedělají češi, dovezou poláky a ukrajince. A ty to zaplatíš - a ony si ještě každý rok na dividendách, tantiemách a licenčních poplatcích vyvedou z této zemičky, kde se tzv. narovnává podnikatelské prostředí skoro 500 mld. Kč ročně. To ti nevadí, že? Asi ne, protože dle tvého uvažování ani nevíš, co jsou licenční poplatky. Spi blaze a až budeš zase plácat nesmysly, zkus se plácnout i přes svou hubu. Díky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).