Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Řadě lidí nestojí výhra 100 Kč v Účtenkovce za to, aby si ji nechali vyplatit od já - Já jsem hrál, už nehraju. Registroval jsem cca...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 7. 2018 1:58

    (neregistrovaný)

    Já jsem hrál, už nehraju. Registroval jsem cca 50 účtenek měsíčně. Paradoxně nebyl problém s registrací dokonce ani od vietnamců. Ale pár účtenek z trafik, mrňavých českých krámečků mi to nevzalo. Několik trafik opakovaně těch samých v průběhu 4 měsíců.

  • 22. 7. 2018 11:54

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    Mě se nechce věřit, že by nějaký podnikatel byl natolik stupidní aby vydával falešné EET doklady, to je u mě jasný podvodník, který si zaslouží aby ho chytili, což se i stane. Slušný podnikatel účet prostě vůbec nevydá a případně vám za to i dá slevu, jednoduše řečeno, vám zůstane DPH, jemu DzP, je to pak win win pro obě strany. Takhle to funguje ve spoustě krámů.

    Ještě existuje jeden důvod proč se nedávají účty a to je, aby zákaznici měli produkt levnější a chodili si ho tam kupovat (praxe hospod na vesnici), opět na tom vydělávají sami lidé.

    Tedy jediný kdo na tomhle u slušného podnikatele ostrouhá je stát, no a jestli do státu přiteče o miliardu více nebo méně v chodu státu nic neznamená, protože ono čím více tam pošleme, tím více rozkradou ale určité věci musí zaplatit tak i tak, takže pak mají méně na "odměny".

    Pokud ale jsou podnikatelé, co mají drahé produkty a ještě ty peníze nedovádí, tedy okrádají přímo lidi a ještě stát, tak ano souhlasím, to je špatné a to by se mělo vymýtit, ale většina z těch co jsem za život poznal dává levnější služby přímo lidem a těží z toho oba, tedy pro společnost se chovají lépe jak stát.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).