Hlavní navigace

Názor k článku Rekord opět překonán, v Česku podniká nejvíce OSVČ vedlejších v historii od MM - prosím vás plácáte neskutečné nesmysly, neskutečné, vůbec nevíte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2018 12:00

    MM (neregistrovaný)

    prosím vás plácáte neskutečné nesmysly, neskutečné, vůbec nevíte co MLM : multi-level marketing (MLM). Tato marketingová strategie, je založena na tom, že prodejci (distributoři) nejsou odměňováni pouze za výrobky, které osobně prodají, ale získávají i podíl z prodejů uskutečněných jinými prodejci, které do systému přivedli. Je to pyramidová forma prodeje, kterou vymyslel jeden finančník v USA a je založena ne na obchodu ale na neustálém shánění nových a nových zástupců, kdy oni platí ze svého těm, co mají nad sebou a tak pořád až na vrchol pyramidy.

    Když děláte pro banku ( nabízíte úvěry, hypotéky, finanční produkty, investiční nástroje ) , nebo prodáváte jako ZO produkty léků do lékáren ( léčiva, vakcíny na chřipky, obvazy a léky pro děti prdelek proti horečce ) , neděláte žádné MLM protože úkolem je pouze prodat produkt či službu dané FIRMY, nemáte ŽÁDNÉ peníze ani provize z toho že přivedete DALŠÍ obchodní zástupce, dokonce je to zakázáno, obdobně jako D2D prodej.

    Prosím Vás pane hovězí, obchod musí mít každý výrobce či distributor, je jedno zda banka nebo stavební velkoobchod co prodává prkna a cihly, nakoupit zboží je jedna věc a druhá věc - a mnohem důležitější je zboží či službu PRODAT. K čemu vám je 100 milionů ve zboží na skladě když neprodáte ani za 1 Kč. ?? K vyhlášení bankrotu. K čemu vám je pane bezmozku, když máte jako banka 100 milionů aktiv ( peněz ) na obchodování ( půjčování ) když nemáte žádné bankovní poradce ( obchodníky) kteří dokáží vaši hypotéku či úvěr dostat ke klientům ? - k ničemu zbankrotujete. Obchod je nejsložitější a jeden z nejlépe placených aktivit a běžně se dělá pomocí obchodních zástupců ( protože dobrý obchodník co umí produkt či službu prodat a umí si vybudovat vlastní klientské - ALE klientské ( pro vás pomaleji zákaznické ) portfolio vám ani nepůjde na PP ale chce dělat na IČ protože mu provizní systém z prodeje vyhovuje a má NEOMEZENÝ strop výdělku, jeden měsíc si vydělá 30 tis. druhý třeba 150 tis - prostě tolik kolik sám zobchoduje. Jste opravdu kus hovězího a ještě melete nesmyslné kydy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).