Hlavní navigace

Názor k článku Rušit superhrubou mzdu jen na dva roky je superhloupost od Motýl Emanuel - Osvč si tu práci musí najít, tomu jí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2020 11:43

    Motýl Emanuel

    Osvč si tu práci musí najít, tomu jí nikdo nevnutí a proto je daňově zvýhodněný, i když nepřijde mi, vzhledem k tomu, jak nemáme ochranu a ručíme vším, že by vlastně o nějaké zvýhodnění šlo. Ono sice ty peníze státu neposíláme přímo ale on nás o ně připraví stejně, skrz jiné subjekty a životní situace.

    Opravdu bych zde neřešil švarcáky, každý s tím neustále operuje a chce podle toho hned měnit podmínky všem osvč, jen proto, že nějaká skupina podvádí. To je asi to samé, jako by jste chtěl všem zaměstnancům sebrat měsíčně 10% mzdy s tím, že určitá skupina zaměstnanců v práci čumí na youtube a facebook a tudíž pracuje méně. Logika opravdu výtečná.

    A to je to o čem mluvím výše, je potřeba vyházet úředníky a zrušit ty zákony které oni řeší, to není krok jedna a dva, to je jeden krok, tedy logicky aby jste mohl někoho vyhodit, musí být nadbytečný, nadbytečným se stane, pokud se zruší zcela zákony.

    Smysl pracovního úřadu také příliš nechápu, ale řekl bych, že pro nejnižší vrstvy obyvatel je funkční a těm i práci najdou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).