Hlavní navigace

Názor k článku S matematikou se trápí i ministerstvo financí. Změny #EET hájí chybnými výpočty od mxc - Pochopte, že Bureš chce ukázat, jak to umí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2018 0:43

    mxc (neregistrovaný)

    Pochopte, že Bureš chce ukázat, jak to umí a vybere na daních co nejvíce. Za cenu buzerace podnikatelů a v poslední době i fyzických osob. Sám má máslo na hlavě s jeho aktivitami.
    Novým podnikatelům dělají finanční úřady problémy při registraci jako plátci DPH, trvá to strašně dlouhou dobu, podnikatel přitom musí fakturovat, aby firma vůbec mohla fungovat, musí ihned platit odvody, pojištění, ale když mu Burešstapo neumožní být plátcem DPH, má to začínající podnikatel složité.
    To samé je případ, kdy neschopnost finančních úřadů dozorovat odvod DPH řeší tím, že obstaví účty podnikatele za to, že jeho spolupracující firma neodvede DPH. No kde to jsme ?
    Každý člověk narodící se v tomto státu se ihned stává dlužníkem tohoto systému.
    O dani z pořízení nemovitosti ani nemluvě, zlodějina největšího kalibru, člověk pořídí nemovitost z již zdaněných peněz /několikráte zdaněných/ a ještě musí odvést státu 4 procenta z pořizovací ceny.
    Mnoho podnikatelů například obchodujících z dovezenými stroji apod. už raději domluví obchod a zahraniční dodavatel pak vyfakturuje přímo českému zákazníkovi. Pak mu zisk nechá zahraniční dodavatel jako svému zaměstnanci, obchodnímu zástupci a ještě máte slušný důchod v zahraničí. Proč vytvářet DPH pro stát, když za zajištění obchodu, nainstalování zboží, držení záruky je nakonec podnikatel jen sprostý podezřelý, který se musí obhajovat před Burešstapem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).