Hlavní navigace

Názor k článku S novým prezidentem se zřejmě lepšího podnikání nedočkáme od Oo - Jak vy víte, že peníze, které "byly vyvedeny"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 1. 2013 1:05

    Oo (neregistrovaný)

    Jak vy víte, že peníze, které "byly vyvedeny" třeba do Německa, neutratí Němci za výrobky českých firem? Jak vítě, že Češi utratí peníze za výrobky českých podnikatelů?

    Nejde jen o výrobky, potraviny ale i o služby a mzdy personálu, který to celé obstará. A zase tolik emigrantů v německu nemáme :) Zkuste si také položit otázku kolik podniků spoluvlastní češi v německu a kolik naopak němci u nás. Víte, takové otázky, to už se dostáváme do roviny ekonomické demagogie, samozřejmě, že něco utratí i za české výrobky, ale ty objemy budou úplně někde jinde, to je zřejmé minimálně jednomu z nás :) ale já vás přesvědčovat a tlout čísly ze statistických dat nebudu, na to nemám čas ani náladu. A pokud máte pocit, že kdyby operátor místo 12 ti miliard čistého zisku měl jen 10 nebo 6, že by z trhu odešel, protože 6 miliard je fakt hrozně málo, tak co na to říct. Asi budete hodně bohatý člověk :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).