Hlavní navigace

Názor k článku Chcete se sečíst přes internet? Připravte se na některé komplikace od jehovista - "Na rozdíl od webové aplikace prý není potřeba...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2011 20:30

    jehovista (neregistrovaný)
    "Na rozdíl od webové aplikace prý není potřeba stále připojení k internetu během vyplňování"
    Lez. Na webovy formular je take potreba pripojeni akorat pri stazeni a odeslani(pokud neni validace delana ajaxem, coz je zbytecne).

    "Formát PDF také zaručuje dokonalou podobnost s papírovými formuláři, které vám přinesli sčítací komisaři.'
    Lez. Ty formulare rozhodne dokonale podobne nejsou. Stejna mira podobnosti se da zajistit i v pripade weboveho formulare a navic je mozne to udelat naopak - nejprve vyrobit webovy formular(samozrejme s ohledem na to, ze se bude tisknout na A4) a ten pak pouzit jako zdroj pro tisk.

    "Nový chráněný režim aplikace Adobe Reader zobrazí PDF v relaci kompletně oddělené od zbytku operačního systému, čímž chrání počítač a cenná data před možnými škodlivými kódy,"
    Chrani pred moznymi skodlivymi kody? A jak vedi, ze v tom Adobe Readeru neni skodlivy kod a ze to neposle nekam jinam? Pulka lidi ma adobe reader odnekud ze slunecnice, nebo jineho pochybneho zdroje. Ja mam stokrat vetsi duveru v prohlizec, od ktereho mam zdrojove kody, nez v uzavreny freeware typu adobe reader.

    A dale vyhody weboveho formulare: Bylo by mozne odeslat formular nezavisle na OS a instalovanych programech(vyjma standard-compliant browseru, kterych jsou desitky). Vyplneni by bylo umozneno i hendikepovanym(napr. zrakove), kteri maji ruzne usnadnujici doplnky v prohlizeci a v OS. Nebylo by nutne nic stahovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).