Hlavní navigace

Slevové portály nejvíc "jedou" v Praze

1. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slevové portály jsou nejúspěšnější v Praze. V hlavním městě totiž proběhne více než třetina jejich prodejů. Za Prahou pak následují Brno, Ostrava a Plzeň. Vyplývá to ze statistik agregátoru slevových portálů AlfaSlevy.cz. Největší zájem přitom mají zákazníci o jídlo a pití a o péči o tělo a kosmetiku, zájem však mají například také o wellness, cestování nebo fitness.

Naše statistiky ukazují, že trend nakupování na slevových portálech postupem času proniká do menších českých měst. Ještě před rokem se týkaly nabídky slevových webů téměř výlučně Prahy, Brna a Ostravy. Nyní si z tohoto koláče začínají více ukusovat i města do sta tisíc obyvatel, doplňuje výsledky Ondřej Hloupý ze společnosti Retail Info, která AlfaSlevy.cz provozuje.

Podle odborníků už nejlepší čas na zakládání slevových serverů minul a nyní trh čeká konsolidace. V této souvislosti se hovoří také o založení nové Asociace slevových serverů. Čtěte více: Asociace slevových serverů je prý na spadnutí, říká ale jen její iniciátor Čupr

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).