Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku „Soudruh Babiš“ z nás dělá kvůli DPH třídní nepřátele, tvrdí malé hospody od anonym - Dobrý den, dovolil bych si poznámku na téma,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 2. 2020 15:51

    bez přezdívky

    Dobrý den, dovolil bych si poznámku na téma, že každá hospoda na vesnici musí být plátcem DPH, jinak (alespoň to mezi řádky tak vyznívá) je zloděj.
    Mám malou hospodu na vesnici do 1000 obyvatel, kde lidé do hospody moc nechodí. Tržby rok od roku buď klesají, v lepším případě stagnují, ale v žádném případě není průměrná měsíční tržba 83 333,33333 Kč . Hospoda funguje s malým ziskem jen proto, že v ní pracuji ve svém volnu, když nejsem v práci.
    Hospoda je ještě v provozu v podstatě ze dvou důvodů. Nejsem na ní existenčně závislý a zahodit 25 let práce není zas tak jednoduché. U mnoha ale určitě budu zloděj, který lpí na penězích a nerozdělí se, jak říkal pan Babiš, o zisk z nižšího DPH se svými hosty!!! Omlouvám se, ale není o co se dělit!!!!!!!!!

    Josef.N.

  • 21. 2. 2020 22:50

    bez přezdívky

    Ano, není se o co dělit. Rozumím Vám naprosto ve všem. Provozuji různé hospody přes 25 let. Problém vesnic je navíc v nekalé konkurenci hasičů, fotbalistů a kdoví koho ještě. Realita je tvrdá. Prostě není možné podnikat po práci. Tak to vypadat nesmí. Pokud tedy hospoda neuživí dva lidi nemůže být.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).