Hlavní navigace

Stahujte kompletní daňové přiznání s přehledy pro ČSSZ a pojišťovny včetně VZP

17. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

K dispozici je také daňové přiznání za rok 2017 samostatné, tedy bez přehledů. Formuláře jsou interaktivní, usnadňují vám tak jejich vyplnění.

Na podání daňového přiznání mají poplatníci nevyužívající služeb daňového poradce čas do začátku dubna. Přesný termín je úterý 3. dubna. S daňovým poradcem do pondělí 2. července. Do 3. dubna však musí příslušnému finančnímu úřadu tuto skutečnost doložit. 

Co se přehledů o příjmech a výdajích pro zdravotní pojišťovnu a Českou správu sociálního zabezpečení týká, ty je nutné odevzdat nejpozději do jednoho měsíce od doby, kdy měli podnikatelé podat daňové přiznání. OSVČ bez daňového poradce musí přehledy odevzdat nejpozději první pracovní den v květnu, tedy ve středu 2. května. Pokud OSVČ použijí služeb daňového poradce, musí přehledy podat do středy 1. srpna. Do konce dubna ale musí tuto skutečnost doložit místní správě sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovně. 

Na serveru Podnikatel. cz jsou k dispozici kompletní formuláře. Daňové přiznání je tak možné stáhnout společně s přehledy jak pro zdravotní pojišťovnu, tak pro ČSSZ. Stáhnout však můžete i daňové přiznání bez přehledů. 

Nabízíme ke stažení také přehledy o příjmech a výdajích samostatně:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).