Hlavní navigace

Stahujte nové interaktivní daňové formuláře, spočítají daně samy

11. 1. 2019
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

Termín podání daňového přiznání v roce 2019 se pomalu blíží, připravili jsme nové vzory šablon, které si můžete stáhnout.

Pozor na splatnost spotřební daně v příštím týdnu. Stahujte nové interaktivní daňové formuláře. To je nový BusinessCenter Bulletin

Daňový kalendář

Dne 9. ledna 2019 je splatnost spotřební daně za listopad 2018 (mimo spotřební daně z lihu). Šablony v oblasti spotřebních daní jsou k dispozici přímo na serveru BusinessCenter.cz

Nové vzory šablon

Daňové přiznání s přehledy pro OSSZ a ZP ve verzi limit s exportem do XML. Daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob pro ty, kteří uplatňují paušální výdaje nebo vedou daňovou evidenci. Šablona je připravena v bezplatné verzi LIMIT, můžete ji využít, pokud daňový základ nepřekročí částku 300 000 Kč.

Daňové přiznání s přehledy pro OSSZ a ZP s exportem do XML. Daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob je určeno pro ty, kteří uplatňují paušální výdaje nebo vedou daňovou evidenci.

Daňové přiznání pro rok 2018 pro fyzické osoby (Excel, XLS). Daňové přiznání s exportem XML obsahuje pouze daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob bez exportů pro OSSZ a ZP a je tedy primárně určeno poplatníkům, kteří nepodnikají a nemají příjmy dle § 7 zákona o DzP. Šablona je připravena v bezplatné verzi LIMIT, kterou lze využít, pokud daňový základ nepřekročí částku 300 000 Kč.

Daňové přiznání pro rok 2018 pro fyzické osoby (bez přehledů, Excel, XLS). Daňové přiznání s exportem XML obsahuje pouze daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob bez přehledů pro OSSZ a ZP a je tedy primárně určeno poplatníkům, kteří nepodnikají a nemají příjmy dle § 7 zákona o DzP.

Zjednodušené daňové přiznání pro fyzické osoby mající příjmy jen ze zaměstnání v ČR pro rok 2018.

Formulář pro výpočet daně z příjmů fyzických osob pro Excel (XLS). Šablona je pro výpočet daně a daňového zvýhodnění u daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků s možností exportu do XML.

Přiznání k dani z nabytí nemovitých věcí pro Excel (XLS), šablona je platná od 1. ledna 2019.

Vyúčtování daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků. Šablona je připravena ve formátu XLS.

Vyúčtování daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků. Šablona je připravena ve formátu XLS ve verzi LIMIT. Po přesažení limitu 150 000 Kč se vypisuje do některých buněk formuláře hodnota LIMIT a formulář se tak stane nefunkčním.

Vyúčtování daně vybírané srážkou podle zvláštní sazby daně z příjmů fyzických nebo právnických osob. Šablona je připravena včetně přílohy pro Excel (XLS).

Vyúčtování daně vybírané srážkou podle zvláštní sazby daně z příjmů fyzických nebo právnických osob. Šablona je připravena včetně přílohy pro Excel (XLS) ve verzi limit. Po přesažení limitu 150 000 Kč se vypisuje do některých buněk formuláře hodnota LIMIT a formulář se tak stane nefunkčním.

Daňové přiznání k dani z nemovitosti pro Excel (XLS) pro rok 2019.

Daňové přiznání k dani z nemovitosti pro Excel (XLS) pro rok 2019 ve verzi LIMIT. Bezplatnou verzi LIMIT lze použít pro plátce, kterým bude pro vyplnění přiznání stačit jeden list daně z pozemků a jeden list daně ze staveb.

Výpočtový formulář záloh silniční daně v Excelu, formulář vám pomůže vypočítat zálohu na silniční daň až pro 128 vozidel pro rok 2018/2019.

Výpočtový formulář záloh silniční daně v Excelu. formulář vám pomůže vypočítat zálohu na silniční daň pro jedno vozidlo pro rok 2018/2019.

Daňové přiznání k silniční dani s exportem do XML pro střední firmy. Formulář vám pomůže vypočítat až 128 vozidel pro rok 2018/2019 s možností exportu do formátu XML.

Daňové přiznání k silniční dani s exportem do XML pro velké firmy. Formulář vám pomůže vypočítat až 304 vozidel pro rok 2018/2019 s možností exportu do formátu XML.

Daňové přiznání k silniční dani s exportem do XML ve verzi LIMIT. Verze LIMIT je omezena pouze na jedno vozidlo. Šablona je připravena pro rok 2018/2019.

Účetní závěrka v plném rozsahu. Šablona obsahuje rozvahu, výsledovku a cash flow, včetně přílohy s možností exportu do XML.

Účetní závěrka ve zjednodušeném rozsahu. Šablona obsahuje rozvahu, výsledovku v plném rozsahu – včetně přílohy.

Účetní závěrka ve zjednodušeném rozsahu. Šablona obsahuje přílohu k účetní závěrce ve zjednodušeném rozsahu.

Veškeré šablony jsou připraveny ve formátu Microsoft Office. Stoprocentní funkčnost je garantována od verze 2007 na platformě Windows. 

Všechna data se nikam neodesílají, zůstávají pouze ve vašem počítači.

Top diskuzní vlákna

Zaměstnanec EU – firma má nového ředitele a ten je zároveň občan EU, který pobírá příjmy i v jiných státech. Jak ho přihlásit na OSSZ?

Vyřazení auta z majetku - OSVČ plátce DPH by chtěl vyřadit již odepsané auto z majetku (do soukromého používání) a používat ho hlavně k soukromým účelům. Jak na to?

Brand24

Odměna pro zaměstnance – zaměstnavatel vyplatil zaměstnancům na ruku odměny, jenže jak je zpětně zaúčtovat?

DPFO – pracovní úraz - mzdová účetní nechce udělat daň z příjmů fyzických osob za celý rok, když měl zaměstnanec pracovní úraz. Je v právu, nebo nikoliv?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).