Hlavní navigace

Stahujte nové interaktivní formuláře. Ušetří vám práci s výpočtem daní

21. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Podnikatel.cz přináší nové interaktivní formuláře pro daně z příjmů, DPH ale i daň silniční. Pro OSVČ jsou do určitého obratu zdarma.

Server Podnikatel.cz přináší nové interaktivní formuláře. Dostupné jsou pro oblast Daně z příjmů, Daně z nemovitostí, DPH, Daně silniční ale i pro Účetnictví a daňovou evidenci či Zaměstnance

Šablony jsou připraveny ve formě tabulky pro Microsoft Excel. Tabulka je uzamčena, odemčeny jsou pouze buňky určené k vyplnění. Všechny ostatní buňky se automaticky počítají z hodnot vyplněných jinde.

Výpočty daně z příjmů si můžete ověřit na Daňové kalkulačce pro OSVČ. Návody, jak na daň z příjmů a na daň z nemovitosti, čtěte ve speciálu: dane.podnikatel.cz

Seznam vybraných interaktivních formulářů

Seznam všech formulářů hledejte na adrese: podnikatel.cz/formulare

skoleni_15_4

Daňová kalkulačka (formulář) slouží pro pohodlí čtenářů při řešení daňových povinností vůči orgánům veřejné moci. Vyvinuli jsme maximální úsilí pro přesný výpočet při zadání potřebných vstupních dat. Je však věcí každého poplatníka, uživatele daňové kalkulačky (formuláře), aby si správnost všech výpočtů, výstupních dat daňové kalkulačky (formuláře), stejně jako správnost a úplnost všech údajů uvedených v daňové kalkulačce (formuláři) ověřil dle platných právních norem, případně pokynů příslušného správce daně. 

Upozorňujeme Vás, že neneseme žádnou odpovědnost za podané daňové přiznání a související přehledy pro sociální správu a zdravotní pojišťovny na základě výstupních dat naší kalkulačky (formuláře). Za toto podání je zodpovědný daňový poplatník, resp. jeho daňový poradce.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).