Hlavní navigace

Stahujte přehled o příjmech a výdajích za rok 2017 pro ČSSZ

3. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Podnikatel nabízí interaktivní přehled o příjmech a výdajích za rok 2017, který připravila ČSSZ. K dispozici máme také tiskopis k vyplnění ručně.

I když se přehledy o příjmech a výdajích podávají až po daňovém přiznání, server Podnikatel.cz už teď podnikatelům nabízí tiskopis „Přehled o příjmech a výdajích pro ČSSZ za rok 2017“, který v těchto dnech Česká správa sociálního zabezpečení zveřejnila.

Je možné využít formulář interaktivní, díky kterému bude vyplnění mnohem snazší, ale k dispozici je i formulář k ručnímu vyplnění.

Na podání přehledu o příjmech a výdajích za uplynulý rok je ještě spousta času. Podává se nejpozději do jednoho měsíce od doby, kdy se mělo podat daňové přiznání. Za den podání se považuje den, kdy ČSSZ přehled obdrží. U osobního nebo elektronického podání se za den podání bere tento den. Pokud OSVČ zasílá přehled poštou, za den podání se považuje den, kdy pošta tiskopis přijala.

Podnikatel.cz pro vás aktualizuje všechny potřebné formuláře k daňovým povinnostem. O dalších aktualizovaných vás budeme postupně informovat. 

Čtěte také: Daňový portál serveru Podnikatel.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).