Hlavní navigace

Názor k článku Téměř polovina firem nedodržuje platné normy GDPR, hrozí jim milionové pokuty od yarda - Mně se nedávno stalo, že se mne zeptal...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2019 6:41

    yarda (neregistrovaný)

    Mně se nedávno stalo, že se mne zeptal syn co už pár let bydlí jinde, že mu volal nějaký Votrava Votravnej, jestli je kontaktní osobou ohledně odběru elektřiny v mém bytě (kde, jak píšu už pár let nebydlí, navíc on ze svého mobilu tyto věci nikdy nezařizoval, to jsem dělal já). Sdělil mi číslo, odkud mu volali, když jsem tam zavolal a ptal se, wo co go, zřejmě to byli "šmejdi", ptal jsem se, koho zastupují, prý jsou agentura, na otázku, jak se dostali k synovu mobilnímu číslu mi nedokázali odpovědět, vnucovali mi, že mne navštíví, abych připravil fakturu za elektřinu, že mi nabídnou nějaký "balíček". Volal jsem jim z rezervního mobilu co ho mám většinou vypnutý, zatím nikdo nepřišel (že bych takového poslal do (_!_)
    Hned jsem volal do firmy co jim platím za elektřinu, jestli je to jejich číslo, prý ne, ale že si poznamenají, že mne kontaktovali.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).