Hlavní navigace

Názor k článku U malého podnikatele je znát každá koruna, soud snížil pokutu u EET na tisícovku od Karel Novák - Ono když s těmi voliči mluvíte, tak v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 6. 2019 15:04

    Karel Novák (neregistrovaný)

    Ono když s těmi voliči mluvíte, tak v 9/10 případů to není jen pocit. A nejde ani tak o to koho volí, týká se to velké části voličské základny SPD a ANO, kdy ti lidé na první pohled působí i dobře ale pak otevřou pusu a zjistíte, že mají velmi omezený rozhled a často nejsou nejbystřejší. Takže zcela objektivně pak může mít někdo pocit, že jsou lepší.

    Ano působí to ode mě povýšeně, ale já nejsem názoru, že jsme si rovni. Já si nepřipadám nejlepším v zemi, jsou zase další lidé, kteří mají komplexně mnohem lepší dovednosti nebo mentální kapacitu než já, ale co z toho jak všude možně diskutuji vím, že patřím k vyšším patrům pomyslné pyramidy. Jen bych řekl, že nejsem schopný určit vrchol té pyramidy stejně tak úplné dno.

    Dobře se dá určit jen to, zda je nějaká skupina lidí směřující podobným názorovým směrem společensky hodnotnější než druhá. A věřím, že pokud by se udělalo opravdu detailně rozbor české společnosti, nebudu daleko od pravdy, zatím se mi to totiž potvrzuje více něž spolehlivě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).