Hlavní navigace

UniCredit Bank také umožňuje odklad splátek a pomůže malým a středním firmám

1. 4. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UniCredit Bank podpoří klienty a firmy postižené COVID-19, kterým poskytuje možnost odkladu tří měsíčních splátek.

Odpuštění se týká hypotečních úvěrů, PRESTO Půjčky a úvěrů pro drobné podnikatele a živnostníky. Žádosti mohou klienti podávat prostřednictvím formuláře na webových stránkách banky.

V současné době banka obdržela přes tisíc žádostí o odklad splátek o 3 měsíce, přičemž téměř 50 % žádostí tvoří hypoteční úvěry, 45 % odklad splátek spotřebitelských úvěrů a 5 % úvěrů pro drobné podnikatele a živnostníky. Co se týče významných korporátních klientů, s těmi je banka v kontaktu a po individuálním posouzení jim poskytne odklad splátek jistiny až po dobu 5 měsíců. První takové žádosti už byly schváleny.

UniCredit Bank se zapojila do programu COVID II, který připravuje Českomoravská záruční a rozvojová banka (ČMZRB) společně s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR (MPO). 

Je pro nás důležité v této nelehké situaci vždy stát při našich klientech a dělat ty správně věci. Chceme jim pomoci zmírnit nečekané dopady spojené s šířením onemocnění COVID-19 a zároveň podpořit stabilitu tuzemské ekonomiky, dodává závěrem Jakub Dusílek, předseda představenstva UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

Podívejte se na další úlevy tuzemských bank: 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).