Hlavní navigace

Únikové hry cílí i na jednotlivce. Sami se musí dostat například z márnice

27. 12. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Únikové hry si našly v České republice své místo. Kreativci se nezastaví. Cílí nejen na skupiny, ale nově i na jednotlivce.

Milovníci adrenalinu přišli na chuť další možnosti, jak jej vyplavit. Únikové hry, jakožto dobrodružné hry zasazené do tematického prostředí, ve kterém se spolu s dalšími účastníky musí dobře zorientovat v daném prostoru, najít stopy a indicie, vyřešit sérii hádanek a uniknout z místnosti ve stanoveném čase, doslova frčí. 

Nově je teď ale možné projít si únikovkou sám. V nedávno otevřeném centru v Praze Endorfin se zaměřili na jednotlivce. Projít si tak mohou hrou Márnice, kde se musí člověk spolehnout jen sám na sebe a pokusit se uniknout z tajemného prostoru. 

Psali jsme: Nový byznys: zamknou lidi do márnice a ještě si za to nechávají platit

Odvážlivci si mohou projít další hry. Například Titanic. Srážka s ledovcem a potápějící se loď v Atlantickém oceánu mezi kusy ledových ker.  je uvězněn v části u motoru a cesta na palubu je uzamčena. Na záchranu svého života má hodinu. 

Další hra se jmenuje Freddy Krueger, ve které jednoho ze skupiny vezme Freddy Krueger, proslulý maniak. Vy se odvážně ponoříte do noční můry, abyste ho zachránili. Freddy ale nespí a je vám na stopě. A jestli se nestihnete do hodiny probudit, vezme i vás.

Další fotky z únikových her si můžete prohlédnout i zde: 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).