(FOTOGALERIE) Prodejci zmrzliny v těchto horkých dnech zažívají žně. Vyrazili jsme mezi ně, abychom zjistili, jaké netradiční příchutě nabízí.
(FOTOGALERIE) Prodejci zmrzliny v těchto horkých dnech zažívají žně. Vyrazili jsme mezi ně, abychom zjistili, jaké netradiční příchutě nabízí.
Jestli má teď někdo plné ruce práce, tak jsou to prodejci zmrzliny. Ledová dobrota jde na dračku. A to jak ta kopečková, tak se opět do módy dostala i zmrzlina točená.
Kreativitě se meze nekladou, tak už dávno není nabídka omezená na vanilkovou, čokoládovou, pistáciovou nebo citrónovou. Zákazník teď může ochutnat i netradiční příchutě. V nabídce jsou dokonce příchutě naslano.
Podnikatel.cz už dříve navštívil jedno z nejlepších zmrzlinářství v Praze, kde se prodejem ledové pochoutky živí nejen v létě, ale v podstatě po celý rok. Tady se potvrzuje, že se zmrzlina dá vyrobit prakticky z čehokoliv.
V minulosti v Angelatu nabízeli vedle tradičních zmrzlin třeba fenyklovou, chřestovou, parmazánovou nebo zmrzlinu z černého čaje. Nápady přicházejí samy od sebe, jak barevně, tak chuťově. Inspirace je všude kolem. Do zmrzliny dávám to, co nám chutná. A dávám si na ní záležet. Nemyslím si, že tvorba dobré domácí zmrzliny vyžaduje čas, ale spíš kvalitní ingredience,
komentovala zmrzlinářka a zakladatelka Angelata Biljana Kebakoski.
Příběh Angelata a jeho zakladatelů čtěte v článku Kdo dělá nejlepší zmrzlinu? Inženýr ekonomie, novinářka a dopravní specialista
Podnikatel.cz vyrazil mezi prodejce zmrzliny, aby zjistil, jaká je aktuální nabídka zmrzliny a jak moc se liší ceny za kopeček či zmrzlinu točenou.
Autorka je redaktorkou serveru Podnikatel.cz
Internet Info Podnikatel.cz (www.podnikatel.cz)
Největší server pro podnikatele v ČR. ISSN 1802-8012
Copyright © 2007 – 2019 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.