Hlavní navigace

Začalo hlasování ankety Křišťálová Lupa

22. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dnes bylo spuštěno finální hlasování třetího ročníku anktery s názvem Křišťálová Lupa. Své tipy zaslalo téměř 19 tisíc čtenářů. Soutěží se ve dvanácti kategoriích.

Dneškem počínaje může veřejnost podpořit své oblíbené služby a projekty českého Internetu v anketě Křišťálová Lupa 2008 – Cena českého Internetu. Anketu pořádá zpravodajský server Lupa.cz ve spolupráci s portálem O´chutney.cz. Do soutěžních kategorií postupovalo vždy pět nejčastěji nominovaných projektů, pro které mohou čtenáři hlasovat do 26. října. Ve třech hlavních kategoriích pak definitivního vítěze zvolí porota složená z internetových odborníků, podnikatelů a novinářů.

Svůj zájem kromě čtenářů projevili i členové poroty, jež zasílali redakci serveru Lupa.cz své tipy pro Projekt roku, Osobnost roku a Anticena a projevili tak zájem ovlivnit podobu nominací u těchto prestižních kategorií. Nominace v těchto kategoriích tak nejen odráží dění na české internetové scéně, ale upozorňují i na méně známé novinky. V nominacích na Anticenu se objevil např. projekt Bezdrátová Praha či nový portál televize Nova TN.cz, doplňuje šéfredaktor serveru Lupa.cz Aleš Miklík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).