Hlavní navigace

Názor k článku Zakázky na #EET byly předražené o desítky milionů Kč a nezákonné, zjistil NKÚ od mm - Myslíte vládu kde její předseda vykřikuje do médií...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2019 14:51

    mm (neregistrovaný)

    Myslíte vládu kde její předseda vykřikuje do médií že NKÚ je zpolitizované, že je to kampaň a že jí dokonce určité věci nepřísluší kontrolovat a dopředu to označí za kampaň předsedy NKÚ a útok na svou osobu.

    Ten člověk který stojí na prahu obvinění kauzy dotačního podvodu s tr. sazbou v případě uznání viny 5 -10 let. Myslíte že bude o zprávě NKÚ rozhodovat ta vláda kde sedí paní Schillerová, která 2 měsíce držela zprávu OLAFu a pak pod tlakem médií zveřejnila 2 přeložené věty ? Myslíte tu vládu pod kterou se doslova utrhly FÚ a GFŘ ( potvrzeno soudy ). Myslíte tu vládu co dosadila narychlo paní Benešovou, která jako že nechce měnit vrchního státního zástupce, ale jako plán B má zavedení jeho funkčního období na 7 let ( tedy výměna bude, pouze oklikou po Zemanovsku )

    GFŘ nemá co neuznávat, prostoru k vyjádření v průběhu kontroly dostalo GFŘ nespočet, závěr NKÚ je jasný, proces kontroly mne nezajímá, zajímám se o VÝSLEDEK : https://www.nku.cz/assets/kon-zavery/k18007.pdf

    Prosím vás nedělejte ze sebe hloupého a otevřete oči. Je mi jedno koho volíte či jste volil ale máme přece společně na víc, než na toto špatné sci-fi ? Přestaňte chránit a volit kobliháře a jeho věrné a odvalte ho od lízu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).