Hlavní navigace

Vzorové podmínky pro e-obchod zdarma na internetu

10. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podmínky pro e-obchod volně ke stažení. Připravila je Asociace pro elektronickou komerci (APEK). Mají pomoci podnikatelům působícím na internetu, především menším či začínajícím obchodům. Tento projekt vznikl na základě zkušeností, které asociace získala při provádění auditů v rámci certifikace APEK Certifikovaný obchod.

Uvědomujeme si, že v řadě elektronických obchodů mají prodejci s tvorbou obchodních podmínek problémy. Proto jsme se rozhodli připravit dokument pro všechny začínající provozovatele e-obchodů, ale také pro ty prodejce, kteří se již v e-komerci pohybují delší dobu, říká k novince výkonný ředitel APEK Jan Vetyška. Dodává, že kvalitně zpracované obchodní podmínky chrání jak prodejce, tak i spotřebitele.

Asociace doporučuje aplikaci na konkrétní internetový obchod v praxi vždy konzultovat s právním zástupcem znalým této právní problematiky a specifik daného obchodu. Vzorové obchodní podmínky jsou zdarma ke stažení na webových stránkách Asociace pro elektronickou komerci. Vzorové obchodní podmínky ke stažení zdarma

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).