Hlavní navigace

Knihy v edici Podnikatel.cz

  • Nabídka elektronických knih, které vydává pod svou hlavičkou Podnikatel.cz

Sdílet

Průvodce novým občanským zákoníkem

Nový občanský zákoník přináší řadu změn. Jaké to jsou, co se konkrétně mění a na co všechno si dát pozor? Čtěte publikaci, která upozorňuje na hlavní úskalí nové legislativy. Obsah je zaměřen primárně na změny pro podnikatele a zaměstnavatele. Vychází z obsahu, který byl publikován na serveru Podnikatel.cz. Na textech spolupracovaly renomované advokátní kanceláře. 

Zakoupením získáte e-knihu ve formátech ePub a Mobi, která je chráněna pouze sociálním DRM. Ve čtení vás ale nijak neomezují. Cena knihy je 90 Kč s DPH.

 


Manuál začínajícího podnikatele

Začněte podnikat s jednoduchým průvodcem pro začínající podnikatele, který pro vás připravil odborný server Podnikatel.cz. Jednotlivé kapitoly jsou uspořádany za sebou tak, jak v běžném podnikání navazují. Texty obsahují odkazy na související obsah, který je dostupný přímo na serveru Podnikatel.cz. 

Zakoupením získáte e-knihu ve formátech ePub a Mobi, která je chráněna pouze sociálním DRM. Ve čtení vás ale nijak neomezují. Cena knihy je 50 Kč s DPH.

 


Poutavé příběhy českých podnikatelů

Čtěte poutavé příběhy českých podnikatelů z různých tradičních i netradičních oborů. Jak začínali? Co je v jejich začátcích omezovalo? Proč opustili v některých případech vysoké pracovní posty a stres vyměnili za drobné podnikání? Publikace je sběrným materiálem, který vychází z populárního seriálu, který publikoval server Podnikatel.cz. 

Zakoupením získáte e-knihu ve formátech ePub a Mobi, která je chráněna pouze sociálním DRM. Ve čtení vás ale nijak neomezují. Cena knihy je 90 Kč s DPH.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).