Hlavní navigace

Názory k článku Další kritika na bedra ministryně Maláčové. Podle HK ČR se nevěnuje podnikatelům

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2018 17:03

    Carlos (neregistrovaný)

    Tak HK ČR musí vzít na vědomí, že na nějaké podnikatele nemá paní Maláčová čas. Lidé v soukromém sektoru jsou dle slov této paní s údajně "elitním" vzdělaním méně vzdělanější a bystří, než zaměstnanci veřejného sektoru a se soudruhem odborářem Středulou tefy musí připravit pro tyto hlupáky pomocný vzdělávací program za jejich státu odvedené peníze.

  • 8. 9. 2018 9:30

    až naprší a uschne (neregistrovaný)

    Největší žába na prameni u podnikatelů je samotný likvidátor Hospodářské komory soudruh prezident Dlouhý. Pokud utahují šrouby soudruzi ministři z ANO, třebas jeho kámoška Schillerová, se kterou chodí jeho právní expert Minčič na oběd, je ticho po pěšině. Pokud to samé udělají sosani, už křičí. Tak nějak nevyvážené, protože v případě ANO i ČSSD platí ono - jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Soudruh Dlouhý a jeho parta vyžírků z HK ČR však útočí jen na sosany a estébáčky z ANO-NIE nechává na pokoji. Proč asi? Že by s Andrejem tehdá chodili do stejné kavárny na konspirační schůzky?

  • 8. 9. 2018 8:46

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Cílem nových vlád je a bude znemožnění podnikání administrativními obstrukcemi, podnikat u nás budou moci jen velké korporace. Jsme určení OSN jako země pracovních otroků, dobře živených, ale jen otroků. Něco jako bylo za Protektorátu. Vyplývá to ze zamýšlené architektury německé EU, obnovené Říše římské národa německého. Kryje se to taky s Metternichovou dřívější strategií Mittleleuropy, pomocných ekonomik pro ekonomiku německou. Je to potřebné proto, aby se Německo mohlo stát světovou velmocí a mohlo být vhodným partnerem pro Čínu a Rusko.

  • 9. 9. 2018 17:58

    Honza (neregistrovaný)

    Ideální by bylo zrušit 90% vlády a nechat jen obranu, spravedlnost. Zrušit ČNB, aby jsme měli konečně cenovou stabilitu, protože dvou procentní inflace mi nepřipadá jako plnění funkce ČNB což je ona cenová stabilita.

    Hnedka by jsme měli skoro nulové daně. Jistě, už by jsme neměli školy, nemocnice "zdarma". Důchod by jsme si museli zajistit sami nebo pracovat do umrtí, ale určitě si myslím, že lidi mají větší šanci si naspořit do duchodu lépe než to udělá stát. Pro součastné důchodce by se musel udržet součastný systemém s tím, že lidé pod 50 let by měli nárok na částečný důchod od státu a lidé pod 30 by už neměli žádný nárok na důchod. Zavedla by se důchodová daň co by pokryla čistě jen důchody a postupem času jak by ubylo lidí v důchodovém systému tak by se daň snižovala.

    Nikdo by nemohl říkat, že je ČR rasistická země, protože by nikdo neměl nárok na socialní dávky a podpory...
    Jediné co mě napadá nechat v rukou státu je podpora postižených lidí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).