Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku EET, hlášení k DPH, průšvihy kolem zajišťováků. I přesto Babiš ve volbách vévodí od Petr - Jistě, protože ho volili hlavně důchodci, které si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2017 10:13

    Petr (neregistrovaný)

    Jistě, protože ho volili hlavně důchodci, které si koupil za 400 Kč měsíčně a dále chudí, kteří otevřeně doufají v to, že Bureš se Schillerovou kleknou na všechny OSVČ a podnikatele, kteří mají nějaký majetek. Tyto volby ovlivnila frustrace chudých a starých spolu s neschopností ČSSD a hloupostí pražských voličů, kteří volili anarchisticko-levičáckou partaj (Piráti). Teď na své konkurenty zaklekne definitivně a na pozoru se musí mít každý, kdo Burešovo impériu byť jen trošku konkuruje.

  • 23. 10. 2017 10:48

    XX (neregistrovaný)

    máte naprostou pravdu, plus to, že opět 40 % voličů !! ( hlavně mladí lidé internetu ) opět na to z vysoka s***u, a pak přijde naprosto dementní průzkum o nespokojenosti s výsledkem voleb, 2 dny po jejich konání ? co to jsme za klauny ?

    často sem do poradny chodí právě tito mladí lidé, a chtějí rady jak začít podnikat, jak na daně, co účtovat, o podnikání, složitostech a nesmyslné byrokracii a drakonických sankcích, nic neví a vždy jen nevěřícně čumí na odpovědi - ale zvednou zadek, to ne.

    takže já končím s poradenstvím - radil jsem bez nároku na cokoli 3/4 roku, je to ale ztráta času, navíc mám obavu, že se teprve začne ten správný monitoring z finanční správy a to i veřejného on-line prostoru ( pokud ne dnes, tak jistě zítra ), nikde nebude bezpečno.

    Národ si zvolil, nesouhlasím ale respektuji dem. volbu, a já se musím zařídit podle toho.

  • 23. 10. 2017 14:39

    XX (neregistrovaný)

    už to začíná ...

    ANO chce poslaneckým klubům zkrátit přestávky a omezit přednostní práva řečníků ......

    S Babišem se můžeme shodnout na referendu.
    Hnutí Svoboda a přímá demokracie chce být součástí vládní koalice, prohlásil Tomio Okamura v rozhovoru pro pondělní vydání deníku Právo. Okamura spolupráci s ANO nevylučuje. Volby podle něj ukázaly, že hnutí není extremistické.

    tak to jim dává 100 mandátů ( 78 ANO + 22 SPD ) stačí když :

    - 1 přeběhne od někoho v podstatě jedno od koho " konstruktivně či se stane nezařazený "

    - někdo se konstruktivně připojí ke koalici ( Lidovci ? ČSSD - tam se jenom čeká až vyhodí stáv. vedení - ono vlastně ani nemá smysl s tím stávajícím jednat. Jak to říkal Ivan Langer ? - tvoří tzv. pápá klub )

    - komunisté opustí při hlasování PS ( tím sníží počet poslanců z 200 na 185, tz. pro důvěru bude potřeba pouze nadpoloviční většina z 185 tedy 93 pro hlasujících, to mají ještě přebytek 7 do foroty )

    jde to lépe něž jsem čekal, no nic . Ať se všem daří, také jdu balit.

  • 23. 10. 2017 17:17

    jehovista (neregistrovaný)

    A vidlaci co volili SPD za nic nemuzou :D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).