Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak si správně vytvářet evidenci o zákaznících a jejich objednávkách dle GDPR? od pramir - To je zase nesmysl. Když se zavádělo KH...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 5. 2018 17:58

    pramir (neregistrovaný)

    To je zase nesmysl. Když se zavádělo KH DPH a EET tak to byl poprask. Lidi řvali, a těch komentářů. Obojí zavedené mělo, alespoň dle některých zdrojů, kladný účinek na výběr daní v ČR. Tento výmysl bude stát VŠECHNY

  • 20. 5. 2018 8:53

    Behemot (neregistrovaný)

    Nemá, nemělo a mít nebude (ostatně daně jsou loupež a stád organizovaná mafie, ani jedno nemá existovat). Přestaňte konečně žrát a předávat stupidní režimní propagandu a zapněte tu věc na krku.

  • 22. 5. 2018 13:12

    Skřetík (neregistrovaný)

    "Dle některých zdrojů" obhájí cokoli kdykoli. Realita je taková, že je tady poměrně značný ekonomický růst což logicky znamená nárůst výběru daní, který zcela nesouvisí s EET/KH DPH.

    Problém s EET/KH DPH je klasický: je to vstupní bariéra. On člověk co nepodniká to vždycky bere tak, že "když chcete podnikat, máte si to nastudovat". Dnešní problém ale je, že to množství věcí co musíte vyřídit postupně roste, a tak se nelze divit, že při různých anketách na VŠ kolik mladých by chtělo podnikat je vidět jasný propad, a naopak více a více lidí začíná preferovat "teplé místo ve státní správě", což je zcela zjevně recept na katastrofu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).