Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pozvolná záhuba malého obchodníka. Zlikvidují je supermarkety úplně? od Jana Ju - smutné je, že o všem rozhodují ti co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2018 17:44

    Jana Ju (neregistrovaný)

    smutné je, že o všem rozhodují ti co nemají o skutečném životě ani ponětí. Koho zajímají starší lidé, kteří si dnes nemají kde nakoupit? Všichni nebydlí ve velkoměstě.

  • 24. 4. 2018 13:13

    Karel (neregistrovaný)

    No, z vlastní zkušenosti vím, že ti starší lidé, kteří si dnes nemají kde nakoupit, si ještě před pár lety kde nakoupit měli, ale stejně tam nešli. I když měli malý obchod na rohu, tak hltali akční letáky a pak si nechávali věci vozit z Brna ze supermarketu. Po malém obchodu neštěkl pes, tam se chodilo leda pro pečivo. A když to paní loni zabalila, tak se najednou diví?

    Lidi, vždyť máte přesně to, co chcete! I ti chudáci, o kterých mluvíte, dostali to, co chtěli. Prostě nestáli o malý obchod, tak nemají malý obchod. Roky kafrali, jak to paní má dražší než v supermarketu, tak teď kafrají, že nemají kde nakoupit. Ale mají jen přesně to, co chtěli a co volili svou peněženkou posledních 10 let. Sami si to rozhodli, tak ať teď nesou důsledky a nesvádí to na někoho, kdo "nemá ani ponětí".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).