Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku 5 důvodů, proč zatím nevstupovat do druhého pilíře od Tonda - 1. Levice plánuje druhý pilíř zrušit ... byl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2013 22:17

    Tonda (neregistrovaný)

    1. Levice plánuje druhý pilíř zrušit ... byl asi mým nejsilnějším motivem proč jsem do druhého pilíře vstoupil. Nezlobte se na mne, ale je to celé DOBROVOLNÉ, dobrovolně se můžu rozhodnout jestli ano nebo ne. Tak jaképak řeči o rušení. Když bude na hromádce státních důchodů o trochu míň, třeba se zamyslí jestli by to nešlo spravovat efektivněji, jestli musí mít drahé kanceláře a paláce ... Docela by mne zajímalo, jestli páni analytici kteří snášejí argumenty jestli druhý pilíř ano nebo ne a kteří pak světu s velkou slávou oznámí, že teda oni do něj nevstoupí kouří...... do kouření dá KDOKOLIV podstatně více než do druhého a možná i třetího pilíře ...... čím nižší příjem člověk má, tím více procent svých příjmů narve do cigaret .... ehm, že by jsme kuřákům převáděli odvedenou spotřební daň do důchodového spoření??? To by bylo najednou zapojených :)))))

  • 1. 7. 2013 0:23

    - - - - (neregistrovaný)

    až tento stát zbankrotuje, nebude nikoho kdo by důchody vyplácel. takže celý tento problém se vyřeší sám. jediná efektivní důchodová reforma je emigrace.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).