Hlavní navigace

Bar, kde okusíte retro 70. let, ale i atmosféru létání nebo jízdu vlakem

7. 2. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: KarelCHoc/Podnikatel.cz
(FOTOGALERIE) Otevřít v dnešní době bar chce kuráž, ale i nápad. V Ježkových vočích v Praze lákají na zajímavý interiér a návrat do dětských let. Inspirujte se

Barů je po celé Praze téměř nepočítaně. Otevřít v tak velké konkurenci nový si žádá neotřelý koncept, který bude výjimečný. Lákat se dá na nabídku, ceny, pohlednou obsluhu, ale také na atmosféru interiéru. A především na to vsadil nově otevřený bar s názvem Ježkovy voči. 

Na samotný úvod nabízí interiér prostředí prádelny, ve které si hosté mohou pochutnat na lahodných nápojích u žehlicích prken. Bar však také nabízí návrat do dětských let. Retro salónek vezme zákazníka do 70. let 20. století. Téměř každý host, který vejde do tohoto salónku, to okomentuje slovy, že na těchto židlích přeci seděli jako děti nebo přesně tuhle lavici měla naše babička, prozradila některé reakce provozní baru Pavlína Michalová

Letadlo, vlak, tramvaj. Všechno zcela reálné

Milovníci cestování si přijdou na své v koutku, který nabízí atmosféru vlakového kupé. Interiér je vytvořen zcela reálně. Jediné, co chybí, je typický zvuk jízdy vlakem, ale jak prozradila provozní baru, ani to není do budoucna vyloučeno. 

Daně x

Cestování je v baru umožněno taky letadlem, kde hostům podává nápoje letuška či stevard. Bez kostýmované obsluhy je to v interiéru tramvaje, ale i ten je vytvořen zcela reálně. Pochutnat si na nabídce mohou zákazníci také v interiéru kina.  

Bar na pikantní adrese

Bar Ježkovy voči má kromě zajímavého interiéru také celkem pikantní adresu. Nachází se totiž v ulici Ve Smečkách, která je návštěvníkům, ale i obyvatelům Prahy známá spíše jako ulice neřestí. Už se nám také stalo, že přišel host, většinou cizinec, a poptával například masérské služby. Tak mu bylo vysvětleno, že v tomhle baru nic takového v nabídce nemáme, vypráví s úsměvem provozní baru. Dodává také, že adresu vnímá spíše jako výzvu a věří, že se na ní bude zastavovat čím dál tím víc hostů. A nejenom cizinců, kteří jsou ubytováni v nedalekých hotelích, ale i hostů z Čech, kteří budou za netradičním interiérem dojíždět ze všech koutů republiky. 

Prohlédněte si interiér nového baru a nechte se inspirovat. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).