Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Berňák připomíná, zanedlouho se u #EET změní certifikát. Co je třeba udělat? od Šťoural - A což takhle, že by si měli také...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 8. 2018 10:01

    Šťoural (neregistrovaný)

    A což takhle, že by si měli také úředníci povinnost Elektronické Evidence Výdajů, které by museli navíc všechny zveřejnit na netu. Na úřadech je totiž až neuvěřitelné plýtvání - a samozřejmě, čím vyšší úřad, tím flagrantněji... Konkrétní příklad dcery sousedky. Dělala nějaké sociální projekty o zaměstnancích úřadů pro ministertvo práce, a tak trochu nakoukla pod pokličku. Ilustrativní je faktura cca 10 000 Kč měsíčně za zalévání kytek v budově úřadu! Fakt to musí dělat jako službu externí firma, a nemohou to dělat zaměstnanci, beztoho 90 % směny proflákají nebo na místě vůbec nejsou - jak dotyčná dcerka zjistila, ale samozřejmě to nemohla do zprávy napsat. A ty, "ševče" zaplať daně, aby mohl stát bezuzdně utrácet za kraviny. Jenže ti "ševci" už toho mají pomalu ale jistě plné zuby... Za sebe - jsem drobný OSVČ, a jen kvůli te enormní buzeraci kolem DPH, kontrolních hlášení a spol. do konce roku srazím obrat (čili budu méně pracovat), abych přestal byt plátcem DPH. Takže u mne je to jasně čitelné: více buzerace = méně daní. Nazdar.

  • 24. 8. 2018 7:04

    me (neregistrovaný)

    To je dnes standartni postup. Na servis kytek se najima specializovana firma, neni v tom jen zalevani, ale i dalsi prace.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).