Hlavní navigace

Názory k článku MF chystá novelu zákona o EET. Možných variant u výjimek je hned několik

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 1. 2018 22:32

    až naprší a uschne (neregistrovaný)

    Koho pořád baví tato komedie na zlepšování podnikatelského prostředí, kdy se tu honí pár stokorun a stamiliardy nechávájí odtékat do zahraničí a říká se tomu NAROVNÁNÍ PODNIKATELSKÉHO PROSTŘEDÍ. Český podnikatel, zejména ten malý a drobný, dostává od tohoto srandostátu jen nové a nové povinnosti, musí každý rok živit o několik tisíc úředníků navíc a hlavně jeho představitelé typu soudruhů Dlouhého nebo Hanáka tolerují, že je označován za zloděje. Pokud někoho baví ještě v tomto systému podnikat, pak zřejmě nemá HRDOST ani NERVY a hlavně si už asi nechá líbit úplně všechno. Kdyby Dlouhý s Hanákem za něco stáli, tak namísto podpory EET řeknou, že je třeba udělat něco s tím, že z této republiky každoročně za přihlížení Ministerstva financí a Janečkovy chrabré finanční správy odteče skoro 500 miliard Kč v podobě divident, licenčních poplatků a dalších naturálií, což je suma převeliká a ani kdyby EET mělo postihnout i babku kořenářku, nemůže nikdy tyto peníze do rozpočtu vrátit. Takže zatímco VELCÍ optimalizují ve velkém, malí by v podání kmotrů z ministerstva financí a soudružky Schillerové měli nejlépe asi zaplatit dvakrát, aby se mohlo říct, že EET se osvědčilo.

  • 16. 1. 2018 16:05

    alena (neregistrovaný)

    Je mi velmi na zvracení z celé EET,která pouze zahubila malé živnostníčky na venkově.
    Podnikám na živnost 27 let v obchůdku,který by mně a mého manžela možná lehce uživil, nebýt těch mudrců nahoře ,
    kteří nevědí ani jak takový vesnický obchod vypadá.že pracujeme 12 až 14 hod. šest dnů v týdnu .
    Obchod jsme kompletně vybavili a pokorně plnili nové a nové hovadiny ,které si naši zákonodárci na nás bez nás vymýšlí.
    Myslím že to jejich vyrovnávání podnikatelského prostředí s EET už blbostí nic nepředčí ale kdo ví možná že takových šíleností mají ještě zásobu.

  • 16. 1. 2018 22:36

    Jozo (neregistrovaný)

    Až ministerstvo udělá něco pro podnikatele a to ve formě snížení daní s příjmů nebo s podílů na zisku tak řeknu ano mělo to smysl ,ale zatím se tady jen investuje do různých systémů , ochrany dat, EET ,pomalu uz i do nových aut aby prošli emisemi kdo na to přispěje těžko říct a jen a jen samé překážky ....ale že vietnamci nedají lístek a FU řekne oni neumí cesky a majitelé jsou 300 km daleko tak to je vrchol všeho dnes jezdí v audiq7, kupují budovy atd a určitě z toho čistého co dělá čech ..ale asi dobře maže některé nahoře ...aby se měl lépe ..a klidně mohl spát nechápu EET ano pro český lid opět a některé vůbec...a doufám ze eet dáte všem a pak ten kdo málo vydělá vymerite menší daň ....tohle je nej varianta a zároveň narovnate to vaše údajné podnik prostředí. Jsem tedy zvědavý jestli tomu tak paní ministryně přistoupí ...jinak asi tak chytrá nebude.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).