Hlavní navigace

Podívejte se, jak se natáčely nové díly Videobizu

16. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Také v říjnu jsme pro vás natočili nové díly Videobizu. Kdo byl tentokrát hostem? Podívejte se na fotogalerii.

Videobiz.cz je video seriál publikovaný na serveru Podnikatel.cz a vysílaný v rámci kabelové sítě UPC Express. Hosty pořadu jsou významní odborníci a inspirující podnikatelé. Díky spojení dvou silných značek vznikl obsah, který je dostupný pro půl milionu domácností s příjmem kabelové či satelitní televize a necelých 300 tisíc reálných uživatelů na internetu. Jednotlivé díly jsou publikovány každý týden a obsahují vždy jeden rozhovor a zároveň stručný přehled zpráv z byznysu. Hosté Videobizu se mohou registrovat prostřednictvím internetového formuláře. Pořadem provázejí Jana Knížková a Michal Andera. Technickou stránku pořadu zajišťuje společnost SAT plus.

Tentokrát jsme si pozvali do Videobizu tyto hosty:

Lukáš Židek, vedoucí obchodního oddělení oXy Online, který pohovoří o tom, jakých nejčastějších chyb se dopouštějí české e-shopy.

Luboš Plotěný, ředitel společnosti Dobrý web, který představí pojem user experience, který se hodí v okamžiku, kdy firma potřebuje prodat výrobek bez návodu nebo vytvořit web, který pochopí každý hned na první dobrou.

Tomáš Vyskočil, provozovatel portálu Edna.cz, který se zamyslí nad tím, zda jsou Češi seriáloví maniaci a jak bojovat proti pirátskému stahování filmů z internetu. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).