Hlavní navigace

Podnikatel.cz je na Instagramu. Publikuje tam nově i zpravodajství

24. 7. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Internet Info, s.r.o.
Server Podnikatel.cz přináší na Instagramu zpravodajství. To bude nově součástí i titulní strany serveru, která dozná drobných změn.

Mladí uživatelé konzumují zpravodajství primárně ze sociálních sítí a tomu se chce server Podnikatel.cz přizpůsobit. Proto nově nabízí cílovce mladých čtenářů rychlé zpravodajské informace z oblasti ekonomiky a daní na Instagramu

Nové zpravodajství na Instagramu cílí na mladé uživatele

Je určitě důležité si vychovávat nové čtenáře z řad mladých uživatelů sociálních sítí, kteří se v budoucnu mohou stát podnikateli. Právě těm je naše nové zpravodajství na sociální síti Instagram primárně určeno, přibližuje novou komunikační strategii Michael Hovorka, šéfredaktor serveru Podnikatel.cz. 

Zpravodajství bude dostupné skrze samostatné příspěvky ve formě textu ale také prostřednictvím tzv. Stories, kde bude redakce publikovat tzv. Bleskovky, tedy rychlé a aktuální zprávy. 

Na Instagramu nebude chybět ani grafika, která bude upozorňovat na zajímavé podnikatelské příběhy. Rádi pomáháme drobným a začínajícím podnikatelům, aby se více zviditelnili. Mohou se na nás kdykoli obrátit s žádostí o rozhovor, jenž si může přečíst více než milion reálných uživatelů, kteří náš server pravidelně navštěvují, připomíná Hovorka.

Tip: Kontakty na redakci jsou dostupné na následujícím odkazu

Titulní strana Podnikatel.cz projde změnou

Zpravodajství na Instagramu předchází změnám, kterých dozná titulní strana serveru. Po několika letech se Podnikatel.cz vrací k systému Aktualit, tedy krátkých zpráv, které budou graficky odděleny od běžného vydání. 

skoleni_15_4

Redakce si podle šéfredaktora od toho slibuje větší zviditelnění velkých, odborných článků, které popisují publikovanou problematiku více do hloubky. Aktuality budou nově dostupné v levém sidebaru, zatímco velké články budou stále v hlavním proudu jako doposud. Graficky se tak Podnikatel.cz lehce přiblíží svému sesterskému webu Lupa.cz s tím rozdílem, že server zanechá na své titulní straně upoutávky na zajímavý statický obsah, který je nedílnou součástí Podnikatel.cz již od jeho vzniku. 

Předpokládáme, že naše nová komunikační strategie v oblasti ekonomického zpravodajství tak podtrhne jednoznačný fakt, že jsme největším serverem pro podnikatele v České republice, uzavírá Hovorka. 

Tip: Začněte sledovat Podnikatel.cz na Instagramu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).