Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku První velký dodavatel #EET pokladních systémů končí. Je v insolvenci od P2010 - Zřejmě to EET žádné terno není. Nedavno v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2017 9:50

    P2010 (neregistrovaný)

    Zřejmě to EET žádné terno není. Nedavno v jednom velkém eshopu probíhala výprodej tabletů (10" Andorid s LTE konektivitou) Markeeta za 990 Kč. Asi se toho chtěli rychle zbavit :-)

  • 14. 7. 2017 16:56

    paad

    MF avizovalo 250 tisíc podnikatelů, kteří si to určitě koupí, protože se to nařídilo. Dodavatelé se zásobili ale nakonec byla poptávka jen poloviční. Takže kdo za to může...?

  • 14. 7. 2017 17:11

    Jaromír Kuba (neregistrovaný)

    EET si hodně firem představovalo jinak. Mnohé si zaflákaly sklady dotykovými pokladnami v očekávání mamutích prodejů a teď panikaří - prodávají za ceny, které deformují trh s EET. Nabízet EET za drobné je dlouhodobě neudržitelné, podnikání je činnost, provozovaná za účelem zisku, to málokdy skončí dobře. Kdo se zabývá prodejem tlačítkových EET podkladen, je většinou v pohodě, stejně tak nekrachují firmy, co vyvíjí eet programy pro Windows (mezi něž patříme i my, v našem případě byl rozhodně dobrý nápad zachovat i podporu Windows XP). Je chyba, že většina nováčků začala dělat dotykové kasy a nehledala prostor jinde. Kdo chce dotykovou hračku, koupí si mobil, navíc většinu "dotykového trhu" si zabralo O2 a zbylé území je pro tak velkou skupinu firem už příliš malé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).