Miroslav Bažant

Základní údaje o subjektu

IČ:

41231112

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

14. 10. 1991

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Na Říháku 1050/1, Praha, 153 00

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Široká 24/4, Praha, 110 00, Česká republika

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání:

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Polní 817/12, Hradec Králové, 500 03, Česká republika

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Hradecká 619/35, Hradec Králové, 500 12

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Tyršova 782, Dvůr Králové nad Labem, 544 01

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Jiráskovo náměstí 528, Trutnov, 541 01, Česká republika

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Benedettiho 551, Pardubice, 530 03, Česká republika

  • Miroslav Bažant

    Sídlo podnikání: Husovo náměstí 6, Lomnice nad Popelkou, 512 51

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 20. 10. 1992

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 31. 3. 2014
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 20. 10. 1992
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).