Jiří Lešikar

Jiří Lešikar: Signature restaurant

Majitel a provozovatel restaurace Signature. Svoji kariéru v oblasti gastronomie započal vystudováním Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Ačkoliv pochází z Moravy, před 14 lety ho cesty skrze gastronomii přivedly do Prahy, kde sedm let působil v restauraci Soho+, jež patří ke špičce kulinářského odvětví. Následně působil na pozici generálního managera v restauraci Zdeněk’s Oyster bar, která se také řadí mezi nejlepší v Praze.

Jeho velkou láskou jsou vína a vinná kultura obecně (obzvláště vína Champagne), což ho dovedlo k roli ambasadora pro dům de Venoge. Na práci se mu mimo jiné líbí fakt, že často přichází do kontaktu se zajímavými lidmi. Miluje tradiční italskou kuchyni a také asijské pokrmy, zejména thajské nebo různé Fusion kombinace. Jeho oblíbené motto zní: Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál.

WWW: https://www.restaurantsignature.cz/cz/

Nejčtenější články autora

  1. V odhadu, kdo budou zákazníci naší restaurace, jsme se totálně sekli. Naštěstí  12. 12. 2017
  2. Není nic horšího než hladový číšník, který má prezentovat jídlo  2. 1. 2018
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).