Hlavní navigace

Poštovní spořitelna chystá novinky pro malé a střední podnikatele

3. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ilustrační obrázek

Malí a střední podnikatelé by se mohli letos dočkat zlepšení bankovních služeb. Například Poštovní spořitelna, která se až dosud orientovala spíše na soukromé fyzické osoby, vyhlásila útok na malé a střední podnikatele. Poštovní spořitelna chce být hlavně regionální a využívat poboček České pošty. Píše to dnešní Deník.

K novinkám se chystají i další bankovní ústavy, detailní plány ale zatím tají. Na letošek připravuje pro malé a střední podnikatele řadu novinek. Kvůli konkurenci je ale nechceme zatím přibližovat, řekla deníku mluvčí GE Money Bank Markéta Dvořáčková. Nové služby pro podnikatelé připravuje i Česká spořitelna, zatím ale nechce prozrazovat detaily.

Poštovní spořitelna už v březnu o třetinu zlevnila poplatky za vedení podnikatelského Postkonta a zavedla půlroční vedení účtu zdarma u všech typů nově vzniklých kont. O prázdninách navíc přijde s novým typem úvěru pro malé a střední zemědělce – má být dostupnější, s výhodnější úrokovou sazbou a zemědělcům umožní sáhnout si až na osm milionů korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).