Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Český rozhlas chce další peníze od firem. Brzy dostanete výzvu od Nyny - Nějak nechápu jednu věc. Máme tady úřad pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2013 10:35

    Nyny (neregistrovaný)

    Nějak nechápu jednu věc. Máme tady úřad pro ochranu osobních údajů, z názvu by člověk řekl, že se ten úřad má zabývat ochranou osobních údajů občanů. Ale o tomto úřadu slyším vždy jen, když chrání data nějakého zloděje, nebo, když pokutuje někoho, kdo zveřejní data, která by dle mého názoru měla být veřejně přístupná, jako například platy státních úředníků. Konec konců si je platíme, tak snad máme právo vědět, kolik jim za ty jejich extra výkony platíme.Co jsem ovšem ještě nikdy neslyšel, že by tento úřad někdy bránil zneužití osobních údajů nějakého občana.

    Poskytovatelé energií jsou soukromé firmy, tak jak je možné, že předávají údaje českému rozhlasu? Jak to, že to tomuto rádoby úřadu nevadí? Nebylo by načase tento úřad zrušit? Ušetřené peníze ať dají rozhlasu a neotravují občany s dalším nesmyslným poplatkem.

    Jiná věc je, že by si stát měl konečně uvědomit, že vždy je něco za něco. Chceš rohlík? Zaplať penězi. Chceš peníze? odveď práci. Jen státním institucím a komunistickým přežitkům jako je český rozhlas to jaksi nedošlo. Chtějí peníze, ať už formou daní, nebo nějakých poplatků, ale nic za ně.

  • 2. 10. 2013 0:41

    * (neregistrovaný)

    Zakon jim to umoznuje, ted me jen zajima, zda budou vyhrozovat i lidem, co maji vice odbernych mist a popr. to ma v rodine jeste na vice lidi, to bude jeste sranda.
    Nekteri lide berou neopravnene vyhruzky osobne a kazdy kdo se pod ne podepise za to prebira u techto lidi plnou osobni zodpovednost.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).